+30 2382 101802

  

Μουσική Σχολή Κιθάρας Πιάνου Μπάσσου Σύγχρονων Κρουστών Μπάμπη Μερτζάνη στα Γιαννιτσά Πέλλας
Παραδίδονται μαθήματα Ηλεκτρικής και Ακουστικής Κιθάρας από πτυχιούχο καταξιωμένο δάσκαλο, jazz rock guitar, και επιπρόσθετη σπουδή και ειδίκευση στην μουσική διδασκαλία. Με μεγάλη εμπειρία και δισκογραφία . Με παρουσία σε όλη την Ελλάδα. Αναλαμβάνω όλα τα επίπεδα μαθητών. Προετοιμασία για συμμετοχή σε εξετάσεις της RSL της Μεγάλης Βρετανίας. Προετοιμασία για τα μουσικά σχολεία. Διδάσκονται όλα τα μουσικά στυλ Jazz, Latin, Blues , Funk , Rock. Διδάσκονται επίσης Jazz Θεωρία, Αρμονία και Ear - training. Δυνατότητα στο μαθητή να λάβει μέρος σε εξετάσεις της Rockschool για την απόκτηση αγγλικού πτυχίου.
MDS Music Academy
MDS Music Academy
Τα μαθήματα ακουστικής κιθάρας αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών που θα συναντήσετε στην Rock School. Ο εξαιρετικά ευχάριστος και ταυτόχρονα καινοτόμος τρόπος διδασκαλίας στηρίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά μουσικά πρότυπα και είναι εκείνος που μας ανέδειξε και μας διαχωρίζει από όλες τις μουσικές σχολές και ωδεία στα Γιαννιτσά. Ενεργός καταξιωμένος καθηγητής και ταυτόχρονα υπεύθυνος διεξαγωγής όλων των μαθημάτων ακουστικής κιθάρας. Εάν θέλετε να μάθετε κιθάρα ακουστική κλασσική και αν έχετε στο νου σας μαθήματα η μουσική σχολή MDS Γιαννιτσά σας περιμένει
Μπορεί να σας ακούγεται αρκετά δύσκολο, αλλά αργότερα θα καταλάβετε την πραγματική ευχαρίστηση και ικανοποίηση που μπορεί να πάρει το παιδί σας από τα μαθήματα πιάνου και μουσικής. Έτσι, με λίγα λόγια, το πιάνο μπορεί να κάνει το παιδί σας να νιώσει συναρπαστικά. Κάνει καλύτερη την ικανότητα ομιλίας και ανάγνωσης .Ένα άτομο που εξασκεί τον εαυτό του με μαθήματα πιάνου μπορεί να βελτιώσει τις δεξιότητές του για ακρόαση, ομιλία και δημιουργικότητα.
MDS Music Academy
MDS Music Academy
Διδασκαλία της θεωρίας της μουσικής στην Μουσική Σχολή MDS είναι υποχρεωτικό μάθημα για όλους τους σπουδαστές. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει γενικά περί μουσικής και ήχου, ορολογίες, βασικά στοιχεία για την ανάγνωση παρτιτούρας νότες, αξίες, διαστήματα, κλίμακες και συγχορδίες. Μαζί με το μάθημα της θεωρίας ο σπουδαστής παρακολουθεί μαθήματα σολφέζ. Στην εκμάθηση της θεωρίας ο σπουδαστής μαθαίνει να διαβάζει και να αναγνωρίζει ότι έχει μάθει στη θεωρία με το μελωδικό και ρυθμικό τραγούδι καθώς επίσης και την καταγραφή αυτών στο πεντάγραμμο. Ο στόχος του μαθήματος είναι ο σπουδαστής να λύσει ζητήματα που αφορούν την κατανόηση της παρτιτούρας και των στοιχείων της μουσικής ώστε να μπορεί να αποδώσει ένα μουσικό κείμενο στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
Στο μοντέρνο τμήμα σημαντική θέση έχουν τα τύμπανα, σύνολο κρουστών. Ένα απλό σετ αποτελείται από ταμπούρο, κάσα, χάι χατ, δύο πιατίνια και δύο τομ. Το διδακτικό προσωπικό μας σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε τύμπανα μέσα από τεχνικές ασκήσεις . και με πρακτική εξάσκηση σε τραγούδια είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος. Οι μαθητές με το που μάθουν τη σωστή τεχνική ξεκινούν να παίζουν με μαθητές άλλων τμημάτων. Είναι πολύ σημαντικό για τους σπουδαστές των ντραμς να μπορούν να είναι μέλη ομάδας από την αρχή της φοίτησής τους, ώστε να εκπαιδευτούν πολύ καλά, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σαν σύνολο συγκρότημα.
MDS Music Academy

RSL Rock School

Η RSL ιδρύθηκε  πάνω σε μία δεοντολογία για την παροχή καινοτόμων, σύγχρονων προσόντων για τη μουσική και τις τέχνες.
Όντας στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν τα  Rockschool Graded Music Exams, Rockschool Graded Music Exams, Teaching and Performance Diplomas, Vocational Qualifications (VQ's) και  Performance Arts Awards (PAA).Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή των ακαδημαϊκά αυστηρών, σχετικών με τη βιομηχανία προσόντων που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν τους επίδοξους καλλιτέχνες, τους εκπαιδευτικούς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα  όπου κι αν βρίσκονται.
RSL ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών και ικανότητα πιστοποίησης σε κάθε επίπεδο
Βαθμός 1,2,3,4,5,6,7,8 (Rockschool)
Τα μαθήματα περιλαμβάνουν: πρακτική μάθηση καθώς και θεωρητική διδασκαλία, ανάγνωση σκορ, συντονισμό οργάνων, αυτοσχεδιασμός, ανεξαρτησία, μετρονόμος ασκήσεις.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΧΟΛΗΣ ΡΟΚ
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με μαθήματα τυμπάνων ντράμς και κρουστών στείλτε ένα μήνυμα.Για τις εξετάσεις των grades, δε χρειάζεται προηγούμενος τίτλος σπουδών. Μπορούν να δοθούν εξετάσεις σε οποιοδήποτε από τα επίπεδα, χωρίς να διατηρηθεί συγκεκριμένη σειρά. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος πχ. δώσει το gr.3 δεν είναι υποχρεωμένος την επόμενη χρονιά να δώσει το gr.4 αλλά μπορεί να δώσει το 5,6 ή ακόμα και μεγαλύτερο επίπεδο. Μπορεί ακόμα να κάνει ένα συμβουλευτικό μάθημα εισαγωγής με κάποιον καθηγητή του αντίστοιχου εξεταστικού κέντρου για να βρει το κατάλληλο επίπεδο στο οποίο θα δώσει εξετάσεις.
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΡΟΥΣΤΑ
Παραδίδονται μαθήματα Κρουστών Σύγχρονα κρουστά. Ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα σε προσιτές τιμές. Δικαίωμα εξετάσεων και επιλογή επιπέδου
Στις εξετάσεις μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές από όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως εθνικότητας. Στις εξετάσεις μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε σπουδαστής, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου.
Ημερομηνίες εξετάσεων
Οι εξετάσεις των οργάνων γίνονται δύο φορές το χρόνο, Οκτώβριο και Ιούνιο-Ιούλιο. Οι αιτήσεις γίνονται από αρχές Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου.
rock school
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΩΡΙΑΣ
Τα μαθήματα γίνονται στη σχολή , σε πολύ καλά οργανωμένες αίθουσες οι οποίες περιλαμβάνουν : Δύο σετ τύμπανα ένα για τον μαθητή και ένα για τον δάσκαλο, ενισχυτές για μόνιτορ,

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΟΥΚΑ 5
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , ΠΕΛΛΑΣ
581 00 Τ.Κ.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ    +30 2382 101802
mdsbabino@hotmail.com
Εφαρμογές και σχεδιασμός ιστοσελίδων

webulk

Πληροφορίες